Larix Gardenware
 

Rostaing® handschoenen

Het in Frankrijk gevestigde familiebedrijf is in 1789 opgericht. Inmiddels voert de zesde generatie Rostaing het internationaal opererende bedrijf aan.
Rostaing besteedt bijzonder veel aandacht aan innovatie. Zowel in technisch opzicht als op het gebied van verantwoord en milieubewust ondernemen. Zij hebben de hele keten van ontwerp, ontwikkeling en productie in eigen beheer.


Getaand leer is sinds de oprichting al een belangrijke grondstof, maar moderne kunstvezels als Dyneema® en Kevlar® hebben reeds jaren geleden hun intrede gedaan in de fabrieken van Rostaing.
Inmiddels produceren zij in 6 fabrieken 6 miljoen paar handschoenen per jaar, waarvan de helft voor de industrie, 35% in de tuinbranche en 15% voor geuniformeerde diensten (politie, brandweer en special forces).

Aangezien er veel soorten handschoenen zijn, waardoor er voor elke tuinklus een andere handschoen is te gebruiken hebben wij "De handschoenenkiezer" in het leven geroepen waardoor het voor u en/of u klant makkelijker te kiezen is welke handschoen te gebruiken waarvoor of welke handschoen het beste in uw winkel past.


Larix Gardenware vertegenwoordigt Rostaing in de tuinbranche in Nederland.
    

Klik hier voor "De handschoenenkiezer"